Un testimoni del judici del procés denuncia amenaces a casa seva

El coordinador de Mossos per la República denuncia que han deixat amenaces i missatges homòfobs a la porta de casa seva

RedaccióActualitzat

Albert Donaire, coordinador de la sectorial de l'ANC de Mossos per la República, ha d'anar a declarar el 24 d'abril com a testimoni en el judici del procés. Aquest diumenge s'ha trobat casa seva plena de llaços grocs arrencats, amenaces i insults homòfobs.

Tal com ha explicat ell mateix a les xarxes socials, un grup de persones s'ha acostat de nit a l'entrada d'un dels habitatges on "acostuma a anar" i ha deixat un vàter amb una estelada i envoltat de llaços grocs:


Al vàter hi havia diversos missatges, entre els quals un que deia "Alberto [sic], per quan el dia 24 vagis al Suprem" i un altre que assegurava que és una "vegonya per a l'uniforme". Al vàter també hi ha diverses referències homòfobes.

Donaire, que és agent dels Mossos d'Esquadra, ha explicat que no cedirà a les amenaces i que el dia 24 declararà. Avisa, a més, que "l'intent de coacció a un testimoni abans d'un judici és delicte".


No és el primer cop que un grup de desconeguts fan una acció similar, amb la presència d'un vàter. A l'alcalde de Vilassar de Dalt també li van omplir la porta de casa de llaços grocs arrencats i una cisterna de vàter.

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut