Els lladres anaven coberts amb una granota i una màscara (Mossos)

Un robatori violent amb màscares i pistoles Taser a Montcada i Reixac

Els quatre detinguts es volien emportar roba valorada en més d'un milió d'euros que havia estat robada un mes abans d'una altra empresa

Quatre persones han estat detingudes després de robar amb violència en una nau industrial de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. Intentaven emportar-se roba valorada en un milió tres-cents mil euros.

Els lladres van disparar amb una pistola elèctrica a un treballador, a qui van deixar lligat i emmordassat.

Els quatre detinguts pels Mossos i la policia local estan acusats dels delictes de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i danys.


Segons un testimoni, que va avisar la policia, un cotxe va parar al costat de la nau i dues persones encaputxades i amb màscares de disfressa van entrar a l'empresa. Després va veure que arribava un camió i va sentir crits i cops que venien de dins de la nau.

Quan van arribar els agents dels Mossos i de la policia local de Montcada i Reixac, es van trobar el camió, que estava a punt de marxar. Els lladres van intentar fugir per la teulada, però en van poder retenir un, que anava vestit amb una granota de color blanc.

Al costat de l'oficina de la nau van trobar un home emmordassat i lligat de mans i peus amb cinta de precinte. Abans l'havien atacat amb una pistola elèctrica.

El detingut en portava una i també li van trobar una bossa amb brides, joies i 97 bitllets de 50 euros falsificats.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola, que va decretar l'ingrés a la presó d'un d'ells i llibertat amb càrrecs per als altres tres.


Roba robada

Els investigadors van descobrir després que les 450 caixes de roba que es volien emportar els lladres era mercaderia robada d'una empresa de logística de Cornellà de Llobregat un mes abans.

Segons la denúncia del propietari, un treballador va detectar que algú havia manipulat un dels camions, aparcat al carrer ple de mercaderia, i que s'havien emportat el remolc ple de caixes.

La investigació segueix oberta i hi podria haver més detencions.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut