Una ambulància del SEM
Una ambulància del SEM
Barcelona

Un motorista de 25 anys ha mort en un accident a Sants-Montjuïc

És la segona víctima mortal de l'any en un accident de trànsit a Barcelona; la primera també va ser un motorista

Un motorista de 25 anys ha mort la matinada d'aquest divendres en un accident de trànsit a l'avinguda del Carrilet, a Barcelona. L'accident ha tingut lloc poc després de la 1 de la matinada a l'altura de la rambla de Badal, al barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc

L'Ajuntament de Barcelona ha informat que el conductor ha perdut el control del vehicle amb què circulava. Al lloc dels fets s'hi han traslladat efectius de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques, que han traslladat l'home a l'hospital on, malauradament, ha mort hores després.

Aquesta és la segona víctima mortal de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any. La primera també anava en moto i l'accident va tenir lloc el 3 de gener, al carrer d'Aragó en la confluència amb el carrer Roger de Llúria, a l'Eixample. La víctima era un motorista de 40 anys que va xocar amb una furgoneta.

El 2021 van morir vuit motoristes en accidents de trànsit a Barcelona. De fet, sis dels últims set anys els motoristes han estat el col·lectiu amb més víctimes mortals.

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitAjuntament de Barcelona
Anar al contingut