El motorista ha estat reanimat pel SEM, sense èxit
El motorista ha estat reanimat pel SEM, sense èxit (ACN / Gemma Tubert)
Barcelona

Un motorista a l'Eixample, primera víctima mortal de trànsit del 2022 a Barcelona

L'accident ha estat al carrer Aragó, on hi hagut un xoc entre la moto i una furgoneta per causes desconegudes

Mor un motorista en un xoc amb una furgoneta a l'Eixample de Barcelona. És la primera mort per accident de trànsit d'aquest any 2022 a la ciutat.

L'accident ha estat al carrer d'Aragó, en la confluència amb el carrer Roger de Llúria. Els fets han passat a les 11 de matí, quan el motorista, un home de 40 anys, ha xocat amb una furgoneta per causes desconegudes.

S'han traslladat al lloc dels fets dotacions de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que s'ha fet càrrec de la investigació dels fets, els Bombers de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els serveis d'emergències mèdiques han intentat reanimar el motorista sense èxit.

Després s'ha activat el servei d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre la família del motorista. El consistori ha lamentat els fets i ha traslladat el seu condol a la família i amics de la víctima, ha reafirmat el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

Aquest accident ha provocat la primera víctima mortal de trànsit de l'any a la ciutat de Barcelona. Precisament, aquest diumenge un jove de 22 anys va perdre la vida en un accident de trànsit a Peramola, a l'Alt Urgell: va ser la primera víctima a les carreteres catalanes d'aquest 2022.

L'any passat es va tancar amb 135 víctimes mortals a les carreteres de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut