Madrid

Un incendi en un edifici de Madrid provoca ferides a deu persones

Deu persones han resultat ferides a Madrid en un incendi en un bloc de cinc pisos la nit d'aquest diumenge. El foc ha començat passades les nou del vespre, a la planta baixa de l'edifici, al costat d'una residència d'estudiants. L'incendi ha afectat, sobretot, el replà de la planta baixa. Dels deu ferits, dos ancionas han quedat ingressats per cremades a la cara i a les mans i per inhalació de fum. La resta han estat atesos pels serveis d'emergències. Els bombers investiguen ara les causes del foc.

Actualitzat

Dos ancians, de 76 i 94 anys, han quedat ferits en l'incendi. El primer ha estat ingressat a l'hospital Clínico amb un estat moderat per cremades a la cara i per inhalació de fum. El segon, en canvi, té cremades de segon grau a la cara i a les mans i ha inhalat molt fum, per la qual cosa l'han hagut d'hospitalitzar amb ferides de caràcter lleu.

L'indret incendiat és al costat d'una residència d'estudiants i alguns d'ells han resultat ferits lleus i els han hagut d'atendre els serveis del Samur-Protecció Civil a la mateixa zona. Amb tot, han estat donats d'alta allà mateix.

Segons els equips d'emergència el foc s'ha produït a la planta baixa de l'edifici de cinc pisos del número 45 del carrer Donoso Cortés, per causes que encara s'estan investigant. L'incendi ha afectat el replà de la planta baixa. L'escala i la primera planta, però, també s'han vist afectades pel fum i la calor que desprenia el foc.

Anar al contingut