La zona on ha passat la baralla entre els dos grups
La zona on ha passat la baralla entre els dos grups

Un ferit greu i quatre detinguts en una baralla múltiple a Barcelona

El ferit, implicat en la baralla, ha estat traslladat a l'hospital amb lesions al tòrax per arma blanca

RedaccióActualitzat

Quatre detinguts per una baralla amb arma blanca a Barcelona, al barri del Congrés, al districte de Sant Andreu, amb un ferit greu. En un primer moment la Guàrdia Urbana havia detingut vuit persones, però quatre han quedat en llibertat. Els altres quatre estan pendents de passar a disposició judicial.

Els fets han passat aquest diumenge a les 9 del vespre entre els carrers Cienfuegos i Sant Jordi. Dos grups s'han enfrontat i un dels implicats ha estat apunyalat. Té ferides greus al pulmó però no es tem per la seva vida.

Alguns veïns han explicat a TV3 que van sentir molts crits i van veure corredisses de joves que anaven amb pals. Un dels veïns ha dit que en aquesta zona ja hi ha hagut moltes baralles entre joves les últimes setmanes. Aquest són alguns dels testimonis:

"He sortit al balcó perquè sentia xivarri, he vist un grup de nois, entre set i vuit nois, que estaven bastant alterats, i s'estaven insultant amb una altra persona que no he arribat a veure. S'estaven animant entre ells per perseguir-la i llavors han sortit darrere d'aquesta persona."

"Hem vist un munt de nois corrent i cridant amb pals. I al cap d'una estona hem vist la policia."

 

Els joves que s'han enfrontat portaven pals, segons alguns veïns

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir l'incident. El ferit l'han traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron. Diversos implicats tenen antecedents policials i, en alguns casos, per robatoris violents.

Tot plegat passa en un moment en què la seguretat és motiu de debat polític. Aquest cap de setmana hi va haver nou detinguts i quatre mossos ferits en una batalla campal a Sabadell. Els incidents els va provocar un grup de persones que no volia marxar de les barraques de festa major de l'Eix Macià. I fa uns dies hi va haver una baralla a Barcelona, al Port Olímpic, tres hores després de l'apunyalament mortal d'una dona.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut