Sabadell

En llibertat tots els detinguts per una batalla campal a Sabadell amb 4 mossos ferits

Els incidents els van provocar un grup de persones que no volien marxar de les barraques de festa major de l'Eix Macià

RedaccióActualitzat

Uns aldarulls de matinada durant la festa major de Sabadell van acabar amb nou detinguts i quatre mossos ferits. Aquest dilluns, els tres detinguts que van passar a disposició del jutge han quedat en llibertat provisional. Les altres sis persones detingudes pels Mossos d'Esquadra van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar el mateix dia en dependències policials.

Els tres detinguts posats en llibertat hauran d'estar a disposició del jutge sempre que ho requereixi. Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, se'ls imputen càrrecs pels delictes d'atemptat, lesions i desordres públics.

Els incidents van passar dissabte cap a dos quarts de sis a la zona del Parc Catalunya, a l'Eix Macià. Quan les barraques ja estaven tancades i els concerts s'havien acabat, la policia va voler desallotjar la nombrosa gent que encara hi havia a la zona. Aleshores va començar una batalla campal. Un grup que no volia marxar va llançar ampolles de vidre, va cremar contenidors i va cridar contra els Mossos i la Policia Local de Sabadell.

Un dels assistents va captar alguns moments dels incidents.

 

 

Quatre agents van quedar ferits per l'impacte dels objectes que els van llançar. D'aquests quatre, tres van agafar la baixa laboral. Nou persones van ser arrestades acusats de desordres públics.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut