Un doblet de Collantes impulsa el Sabadell i tomba un discret Espanyol a la Nova Creu Alta (2-1)

L'Espanyol ha perdut contra el Sabadell per 2 gols a 1 el segon partit de pretemporada disputat a la Nova Creu Alta. Dos gols de Collantes an la primera part han posat de cara la victòria al conjunt vallesà, però en la represa Víctor Sánchez ha retallat distàncies. Els blanc-i-blaus han disposat de clares ocasions per, com a mínim, poder empatar, però han estavellat dos xuts als pals i han acabat encaixant la primera derrota de la pretemporada.

L'Espanyol ha perdut contra el Sabadell per 2 gols a 1 el segon partit de pretemporada disputat a la Nova Creu Alta. Dos gols de Collantes en la primera part han posat de cara la victòria al conjunt vallesà però en la represa, Víctor Sánchez ha retallat distàncies. Els blanc-i-blaus han disposat de clares ocasions per, com a mínim, poder empatar però han estavellat dos xuts als pals i han acabat encaixant la primera derrota de la pretemporada.

Abans de començar el partit a la Nova Creu Alta s'ha guardat un minut de silenci en record per a les víctimes de l'accident de tren de Santiago de Compostela. Manu Lanzarote, que tornava per primer cop a la Nova Creu Alta des que va deixar el Sabadell, ha jugat els primers 45 minuts, però ha tingut poc protagonisme.

La iniciativa en el primer temps l'han portat els arlequinats. Al minut 15, Collantes ha fet l'1-0, en transformar una falta directa, impossible per a Kiko Casilla. Wakaso ha tingut l'empat, en la jugada següent, però el seu xut ha sortit massa alt.

Collantes, passada la mitja hora, ha tornat a marcar. Un llançament de falta del gadità ha rebotat en la tanca i ha aprofitat el refús per fer pujar el 2-0 amb una mica de fortuna ja que el seu xut ha fregat en un defensa.

Molts canvis i reacció insuficient

Javi Salamero no parava de donar instruccions i Javier Aguirre, molt seriós a la banqueta visitant, ha decidit canviar els onze homes a la segona part. Víctor Sánchez, al minut 57, ha retallat distàncies després de rematar de cap la centrada de Javi López.

Amb un Sabadell molt minvat de forces, l'Espanyol ha tingut opcions d'igualar el marcador. David López ha enviat una pilota al pal i Simao, en un xut de falta, ha vist com la pilota topava al travesser. En un tram final de partit poc amistós, Stuani ha acabat expulsat per doble groga al temps afegit. Un final que no ha agradat a un Javi Aguirre que s'ha empipat amb l'àrbitre en considerar que no havia afegit tot el temps que s'havia perdut.