Un detingut a Mataró per la violació múltiple del febrer passat a Sabadell
L'home ha quedat en llibertat després de declarar als jutjats de Sabadell

En llibertat el novè detingut per la violació múltiple del febrer a Sabadell

L'home, detingut aquest dimecres a Mataró, ha quedat en en llibertat amb mesures cautelars després de declarar davant del jutge

Actualitzat

El jutge de Sabadell que porta el cas de la violació múltiple d'una noia de 18 anys a Sabadell el 3 de febrer passat ha deixat en llibertat amb mesures cautelars l'home detingut aquest dimecres a Mataró per la seva presumpta implicació en el cas.

El detingut, que tenia una ordre de recerca i captura, el va detenir la policia local de la capital del Maresme, i aquest dijous ha quedat en llibertat amb mesures cautelars després que el jutge que porta el cas li ha pres declaració.

Segons el jutge, els Mossos d'esquadra no han aportat fins ara cap indici que incrimini el detingut, tret de la declaració inicial d'un testimoni.

Els fets van passar el 3 de febrer. La víctima havia sortit de festa pel centre de Sabadell, però segons va relatar en la seva denúncia, va ser assaltada per un desconegut que la va dur per la força fins a un local abandonat on tres individus la van agredir sexualment.

La jove va aconseguir fugir a peu i una parella que anava en cotxe la va recollir i la va dur a les dependències de la Policia Local de Sabadell, on va denunciar la violació.

 

Un empresonat


Actualment només un dels nou detinguts per aquest cas està en presó preventiva. Els altres vuit estan en llibertat amb càrrecs. La setmana passada, el jutjat va decretar l'excarceració d'un dels sospitosos després que l'informe forense no va detectar cap rastre genètic o biològic d'ell en les mostres recollides de la víctima.

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclistaJudicialPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut