Accident Ronda litoral

Un accident d'una jove a la Ronda Litoral eleva a 103 els morts a la carretera

La passatgera d'una motocicleta de 19 anys ha mort en un accident amb una furgoneta a la B-10

Actualitzat

Aquest any ja han mort 103 persones a les carreteres. Des de l'1 de juliol ja han mort 24 persones a les carreteres catalanes. L'última víctima mortal és una jove de 19 anys que va morir dissabte a Sant Adrià del Besòs, en un accident a la B-10 (Ronda Litoral), al punt quilomètric 3,5.

La víctima era la passatgera d'una motocicleta que va xocar amb una furgoneta. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 19.22 h. El conductor de la motocicleta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'hospital de Mar de Barcelona. El conductor de la furgoneta va resultar il·lès.

 

Cap de setmana accidentat

Aquest cap de setmana hi ha hagut dos accidents mortals més, un ciclista de 65 anys a la Noguera i un conductor a les Franqueses del Vallès. 

Els dos mesos d'estiu i vacances concentren el 25% dels accidents mortals de trànsit. Les estadístiques del Servei Català de Trànsit afegeixen que solen passar en cap de setmana i en desplaçaments curts.

L'any passat van morir 326 persones en accidents de trànsit en vies interurbanes. 

 

En aquest cap de setmana també hi ha hagut altres accidents sense víctimes mortals. Un conductor novell ha perdut el control i ha atropellat a 10 persones a Girona i un home ha circulat 36 quilòmetres contra direcció per l'AP-7 a 150 per hora.

ARXIVAT A:
MobilitatTrànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut