Un home circula 36 km contra direcció per l'AP-7 a 150 per hora

No ha atès les indicacions dels Mossos i la policia ha acabat fent una barrera de cotxes a l'autopista, on s'ha encastat i l'han pogut detenir

Aitor Álvarez GarcíaActualitzat

Un home de 39 anys ha circulat aquest dissabte al primera hora del matí al llarg de 36 km contra direcció a l'AP-7, en sentit Barcelona. Els Mossos d'Esquadra l'han acabat detenint a les 7 a Cambrils, després de fer una barrera de cotxes a l'autopista sense ocupants a dins, on s'ha encastat.

La policia catalana ha hagut de desallotjar l'AP-7 per evitar ferits, després de rebre 24 trucades d'alerta de ciutadans. L'han detingut pels delictes de conducció temerària, danys i atemptat a l'autoritat.

En un primer moment, l'home ha circulat per l'AP-7 al llarg de 25 km en la direcció correcta, però fent ziga-zagues. Això ha fet que els Mossos comencessin un dispositiu per aturar-lo, però, aleshores, en veure que el seguien, l'home ha girat cua i ha començat a conduir contra direcció a 150 km/h entre els km 301 i 265.


No ha atès les indicacions dels Mossos d'Esquadra d'aturar-se i, per aconseguir que ho fes, els policies han col·locat una filera de cotxes sense agents dins, perquè no pogués avançar més. Finalment s'hi ha encastat i l'han detingut.

Al vehicle, els agents hi han trobat 40 telèfons mòbils, tauletes, un televisor, material informàtic i 12.750 euros en efectiu. La procedència de tot aquest material s'està investigant.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraTrànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut