TV3 és la primera opció del 46,2% dels enquestats
TV3 és la primera opció del 46,2% dels enquestats

TV3 creix com el mitjà preferit per informar-se i arriba al 46,2%, segons el CIS

Amb aquestes dades, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals milloren de manera destacada els resultats del darrer informe del CIS, fet el 2015, després de les eleccions al Parlament de Catalunya

RedaccióActualitzat

Segons el CIS, TV3 és el mitjà preferit per seguir la informació política i electoral. TV3 la trien com a primera opció el 46,2% dels enquestats. En segona posició, a molta distància, hi ha La Sexta, amb un 18,5%

El canal 324 és triat per l'1,9% dels enquestats per seguir la informació política i electoral, i triplica el percentatge que obté el canal 24 hores de Televisió Espanyola, que es queda amb un 0,6%.

La Ràdio

Pel que fa a la ràdio, Catalunya Ràdio és triada per un 28,6% dels catalans per seguir la informació política i electoral, un 2,7% més que en l'última enquesta, i és la segona opció de l'audiència, darrere de RAC1. Catalunya Informació augmenta una dècima el resultat i és l'emissora escollida pel 2,1% dels enquestats.

Amb aquestes dades, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals milloren de manera destacada els resultats del darrer informe del CIS, fet el 2015, després de les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Anar al contingut