Barcelona

Tres estudiants, d'Olot, Barcelona i Tarragona, comparteixen la nota més alta de la selectivitat amb un 9,65

La selectivitat d'aquest 2010 ha estat la millor, pel que fa a resultats, de la història de les proves. El 94,4% dels estudiants que s'hi han presentat han aprovat, un punt i mig més que l'any passat. La nota mitjana ha estat d'un 6,2, una mica superior a la del 2009. I pel que fa a les millors notes, hi ha hagut un poc freqüent triple empat: una noia de Barcelona, una d'Olot i un noi de Tarragona han tret un 9,65.

Actualitzat
Els estudiants que han fet la selectivitat ja tenen una primera pista per saber si entren o no a la carrera i la universitat que havien escollit. I és que s'han publicat les notes definitives dels exàmens, tot i que les notes de tall no se sabran fins a mitjans de juliol.

El 94,4% dels estudiants que s'hi han presentat aquest 2010 han aprovat, un punt i mig més que l'any passat, i la nota mitjana ha estat un 6,2, una mica superior a la del 2009.

Pel que fa a les millors notes, hi ha hagut el triple empat que frega el 10. Joan Vela és l'estudiant de Tarragona que ha obtingut el primer 9,65. No s'esperava treure la millor nota, tot i que tampoc la necessitava, ja que per fer la carrera que vol estudiar, Filologia Hispànica a la URV, l'any passat calia un 5.

Un curs avançada a la resta de companys, Elisabeth Parés, una estudiant de l'IES Montsecopa d'Olot, també ha tingut un 9,65 a la selectivitat. La jove vol fer Biomedicina a la Universitat de Barcelona.

Finalment, Elena-Laura Álvarez, estudiant del Col·legi Mares Concepcionistes de Barcelona, és la tercera estudiant que ha tret la millor nota de les proves. Vol fer Dret a la Universitat Pompeu Fabra, que demana una nota de tall bastant inferior al seu 9,65.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut