A "Toy Story 4", Woody i la seva colla canvien de casa
A "Toy Story 4", Woody i la seva colla canvien de casa

"Toy Story 4" s'estrenarà en primícia a l'Hospital Sant Joan de Déu

La nova pel·lícula de Disney Pixar es projectarà a l'auditori de l'hospital el mateix dia que s'estrena en un centenar de cinemes a tot Espanya

Actualitzat

"Toy Story 4" s'estrenarà el 21 de juny de manera simultània al cinema i a l'Hospital Sant Joan de Déu. Els nens ingressats i les seves famílies estaran convidats a l'estrena de la nova pel·lícula de Disney Pixar sense sortir de l'hospital.

L'hospital habilitarà l'auditori amb el suport tècnic necessari per projectar el film en el mateix format i qualitat que qualsevol sala de cinema. Serà la primera vegada a Catalunya que un hospital acull l'estrena en primícia al mateix temps que un centenar de cinemes de tot Espanya.

 

 

La pel·lícula també es projectarà als Hospitals Universitaris La Paz, Niño Jesús i Gregorio Marañón de Madrid, gràcies a la col·laboració de 'The Walt Disney Company' amb el Grup Italfarmaco.

En l'última entrega de la saga de la fàbrica Pixar, Woody i la seva colla canvien de casa. Ara, el xèrif aspira a ser la nineta dels ulls de la petita Bonnie, però apareix en escena una jova joguina casolana: la Forky.

 

 

Tom Hanks: "I ara què faré amb la meva vida?"

En la presentació de la pel·lícula a Barcelona d'aquest dimecres, l'actor Tom Hanks ha augurat un final "emotiu" i trencador a la saga. Hanks, que posa veu al mític personatge de Woody, ha explicat que "posar veu a "Toy Story' ha estat un regal que ha perdurat gairebé 30 anys".

"Crec que hi ha més de mi en Woody que en qualsevol cosa que he fet al cinema", diu el protagonista de 'Forrest Gump', 'Nàufrag' i 'Filadèlfia', que celebra que sempre viurà a Disneyland en el personatge de Woody.

"És un dels grans miracles, perquè una part de mi sempre serà aquí amb aquest barret amb aquest mocador i amb tot. Seré Woody per sempre."

 

 

L'actor ha volgut reivindicar "el poder de les joguines per sobre de les pantalles, defensant les joguines perquè fomenten la imaginació amb visions "més vives del que es veuran mai en una pantalla".

Fins i tot la nova joguina que s'uneix a la història, Forky, "no és una joguina, sinó un producte de la imaginació" fruit d'un acte participatiu i no recreatiu pel qual Hanks sent un afecte especial.

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut