Imatge aèria de la manifestació de la "Diada pel Sí", convocada el 2017 a Barcelona per Òmnium i l'ANC (ACN)
Imatge aèria de la manifestació de la "Diada pel Sí", convocada el 2017 a Barcelona per Òmnium i l'ANC (ACN)

Tots els trams plens per a la manifestació de la Diada, segons anuncia l'ANC

Un any més, les inscripcions i la venda de samarretes augmenten en els últims dies

RedaccióActualitzat

L'ANC ha anunciat que tots els trams de la manifestació de la Diada ja estan plens. Segons l'entitat s'hi han incrit més de 460.000 persones per participar aquest dimarts a la manifestació convocada conjuntament per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana.

 

 

Tot i que els trams ja estan plens, s'ha obert la fila 0 per a tots aquells que, encara que no hi puguin assistir, hi volen donar suport. 

Sempre a última hora

Com ja va passar l'any passat, el nombre d'inscripcions han crescut en els últims dies.

 

 

Una altra dada indicativa de l'èxit de convocatòria de les entitats independentistes és el nombre d'autocars: ara per ara, se n'han contractat 1.500.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Elisenda Paluzie ha explicat que, fins ara, aquest any, s'han venut 270.000 samarretes dissenyades per participar en la Diada, una xifra superior a la d'altres anys.

 

La manifestació de la "Diada per la República" es farà a la Diagonal de Barcelona, entre el carrer de Castillejos, a tocar de la plaça de les Glòries, i el Palau Reial. Dels 37 trams repartits per la Diagonal, una vintena ja es consideren plens, i la resta tenen una ocupació alta.

La convocatòria és a partir de les 4 de la tarda. Marcel Mauri, d'Òmnium, s'ha mostrat convençut que "segur que serà multitudinària". Paluzie, per la seva banda, ha assegurat que serà "massiva, pacífica com sempre i en la qual no hi haurà cap incident".

Durant l'entrevista conjunta a Catalunya Ràdio, d'altra banda, Paluzie i Mauri s'han mostrat molt escèptics sobre la possibilitat que un dia es pugui fer un referèndum pactat amb l'Estat, que el president de la Generalitat, Quim Torra, va proposar recentment "bescanviar" pel resultat de l'1-O i la declaració d'independència del 27 d'octubre.

ARXIVAT A:
11SProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut