Madrid

Soria demana una comissió rogatòria per demostrar que "no té res a veure" amb societats "offshore"

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, diu que el partit dóna per bones les explicacions del ministre i es mostra convençut que Soria demostrarà que no té res a veure amb societats deslocalitzades

Actualitzat

El ministre d'Indústria, José Manuel Soria, ha demanat una comissió rogatòria al govern del Panamà per demostrar que no té cap societat "offshore" al país ni cap relació amb entitats d'aquest tipus. Ho ha anunciat el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, que ha insistit que el partit dóna per bones les explicacions del ministre assegurant que "no té res a veure" amb les societats "offshore".

Avui, dilluns, "El Confidencial" ha publicat que el titular d'Indústria apareix als anomenats "papers de Panamà" com a administrador d'una societat deslocalitzada amb seu a les illes Bahames. Casado ha indicat que el ministre d'Indústria ha desmentit "taxativament" la notícia publicada per "El Confidencial", que l'assenyala com un dels administradors d'una societat dissolta el març del 1995, segons la documentació del bufet Mossack Fonseca.

De fet, el vicesecretari popular considera que les declaracions "contundents" de Soria "esvaeixen molts dubtes" i són "el màxim que es pot demanar a algú" que no té cap investigació en curs. A més, Casado s'ha mostrat convençut que el ministre demostrarà que no té res a veure amb aquesta societat "offshore".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut