Maó

Serrat presenta a Maó "Mô", que l'ha portat a ser número 1 de vendes a Espanya

Joan Manuel Serrat ha començat a la ciutat menorquina de Maó la gira de presentació del seu últim treball. I Maó ha estat el lloc triat per al primer concert de la gira, perquè precisament Maó dóna títol al seu nou àlbum, com a tribut a l'illa i a la seva capital, on des de fa 20 anys passa llargues temporades. Amb aquest disc, cantat únicament en català, el cantautor s'ha situat en el número 1 de vendes a Espanya.

Actualitzat

Molta expectació i cua a l'entrada per arribar-hi els primers. Cares de satisfacció i un teatre principal que fa setmanes va exhaurir les entrades. Tothom volia ser al primer recital del "Mô" particular d'en Serrat.

Serrat va alternar les cançons del disc amb altres del seu repertori. Al final, més de dues hores d'un concert on no hi van faltar ni "Paraules d'amor", ni "Mediterráneo", i amb la repetició de la cançó que dóna títol al seu últim treball. Joan Manuel Serrat també portarà "Mô" a Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya, en disset recitals del 9 al 28 de maig.

Número 1 a Espanya, en català

"Mô" ha portat aquesta setmana Serrat a ser número 1 de la llista oficial de vendes a Espanya amb un disc interpretat únicament en català. Serrat ja va encapçalar els més venuts el 1996 amb el disc "Banda sonora. D'un temps d'un país", on interpretava cançons d'altres autors i de cantants catalans. En aquesta ocasió, i després de divuit anys, Serrat ha presentat un treball amb temes propis.

Anar al contingut