Espanyol

Sergio García ja és a Barcelona, abans de saber si jugarà a l'Espanyol com a cedit o traspassat pel Betis

Quan falten menys de 15 dies perquè arrenqui la Lliga, l'Espanyol dóna els últims retocs a la plantilla. Uns retocs, un cop es concretin, que podrien ser, de fet, les operacions més importants. Pel que fa a sortides, Moisés Hurtado, un dels puntals de l'equip, se'n podria anar a l'Olympiacos, des d'on el seu extècnic Ernesto Valverde el reclama. I pel que fa a les entrades, Sergio García està a punt de tancar la seva incorporació com a blanc-i-blau. El davanter català, de fet, va deixar la concentració del Betis i, des de diumenge, ja és a Barcelona pendent que s'acabi de resoldre aquesta operació, que podria quedar tancada en les pròximes hores.

Actualitzat
Sergio García va néixer a Barcelona el juny del 1983. Format com a futbolista a les categories inferiors del FC Barcelona, encara avui n'és el màxim golejador, amb 969 gols, més que Bojan. Sergio va jugar primer al Barça B per debutar en el primer equip el 2 de setembre del 2003. Amb Frank Rijkaard com a entrenador, va jugar quatre partits i no va marcar cap gol. L'any següent va ser cedit al Llevant, on va ser titular en 31 partits de Lliga i va marcar set gols.

L'any següent va fitxar pel Saragossa, on es va estar tres temporades. El del Bon Pastor va jugar 90 partits i va marcar catorze gols. Va ser traspassat al Betis, on ha jugat les dues últimes temporades. Sergio García ha estat en l'onze titular en 62 ocasions i ha marcat un total de 21 gols. Sergio formava part de la selecció d'Espanya que va guanyar l'Eurocopa del 2008.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut