Els Mossos d'Esquadra estaven a punt de fer la detenció amb la col·laboracoió de la policia local
Vilafranca del Penedès

Se suïcida quan l'anaven a detenir per atacar l'exparella a Vilafranca del Penedès

La policia el buscava des del dia de l'agressió; mentre, la víctima es recupera de les ferides a l'Hospital de Bellvitge

Actualitzat

Un home, que el dia 9 passat va apunyalar la seva exdona a Vilafranca del Penedès, es va treure la vida aquest dilluns a la nit quan estava a punt de ser detingut pels Mossos, que el van localitzar a l'interior d'un vehicle a la localitat de Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès.

Agents de la Policia Local i dels Mossos van localitzar l'agressor cap a 2/4 de 9 de la nit de dilluns. Era a l'interior d'un cotxe aparcat al carrer Barcelona del barri de Cal Salines de Santa Margarida.
Quan els agents estaven a punt detenir-lo, l'home, a qui la policia buscava des del dia de l'agressió de la seva exparella, va agafar un ganivet i es va tallar el coll; va morir minuts després.

Dilluns passat, el dia 9 de març, aquest home va clavar dues punyalades a la seva exparella quan sortia de casa seva, en ple centre de Vilafranca del Penedès. Les ferides no van afectar òrgans vitals però va haver de ser ingressada a l'Hospital de Bellvitge, on es recupera.

Els veïns de Vilafranca van fer dues concentracions en suport de la víctima a la plaça de la Vila, la primera el mateix dia 9, convocada per l'entitat feminista La Ruda, i la segona el dia 10, convocada per l'Ajuntament.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaFeminismeMasclisme PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut