Santiago Herrero, a la dreta, amb Gerardo Díaz Ferrán, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Santiago Herrero, a la dreta, amb Gerardo Díaz Ferrán, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

Santiago Herrero serà el rival de Joan Rosell a la presidència de la CEOE

Finalment, només hi haurà dues candidatures a la presidència de la patronal CEOE. El president dels empresaris andalusos, Santiago Herrero, encapçalarà una candidatura conjunta amb el president de la patronal tecnològica Ametic, Jesús Benegas. Per tant, Herrero serà el rival del president de Foment, Josep Rosell, en unes eleccions que es faran dimarts que ve per elegir el substitut de Gerardo Díaz Ferrán.

Actualitzat
El president d'Ametic, Jesús Benegas, ha anunciat que el president de la patronal andalusa, Santiago Herrero, encapçalarà la candidatura conjunta que tots dos han pactat per optar a la presidència de la CEOE, davant del projecte de Foment de Treball, Joan Rosell.

Benegas ha explicat durant un esmorzar de Nova Economia Fòrum que ha decidit posar tot el seu suport al servei d'"una candidatura que sigui capaç de rellançar la CEOE i contribuir que Espanya superi la crisi".

El president d'Ametic ha afegit que aquest divendres oferirà amb Santiago Herrero una roda de premsa per donar els detalls d'aquesta aliança.
Anar al contingut