Osaka

Sánchez pressiona Podem per a la investidura: "Espanya necessita un govern al juliol"

El president del govern espanyol afirma que "Espanya no es pot parar" i necessita estabilitat

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha demanat responsabilitat a tots els partits i ha reclamat que no li bloquegin la investidura. Des d'Osaka, on ha participat en la cimera del G20, el president del govern espanyol en funcions ha dit que Espanya necessita tenir govern com més aviat millor, el mes de juliol. El líder socialista ha insistit en la fórmula d'un govern de cooperació amb Unides Podem que pugui beneficiar la classe mitjana i treballadora.

"Espanya necessita un govern el mes de juliol. No a l'agost, ni al setembre, ni a l'octubre, sinó al juliol. La proposta que ha fet el Partit Socialista a Unides Podem crec que és raonable, sensata, que obeeix a una cooperació més gran que la que hem tingut aquests dotze mesos i situa Unides Podem com un soci preferent del govern del Partit Socialista."

Sánchez ha remarcat que l'oposició no pot paralitzar el país, bloquejar la majoria expressada a les urnes ni pressionar amb una repetició electoral. Segons ha dit, "Espanya no es pot parar", el que es necessita és estabilitat i no eleccions cada quatre mesos.

"Els que estan plantejant el no a la investidura tenen al cap un avançament electoral, o una repetició electoral, perquè no hi ha alternativa."

Sánchez també ha parlat de la crisi interna a Ciutadans, l'endemà que el líder taronja, Albert Rivera, convidés els crítics a marxar i formar un altre partit.

"No es necessita formar cap partit nou. El que es necessita és tornar a la responsabilitat de tots per facilitar la governabilitat al nostre país."

ARXIVAT A:
Pedro SánchezEleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut