Cadis

Rubalcaba afirma que la policia "buscarà fins trobar" el cadàver de Marta

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat avui a Cadis que la policia disposarà de "tots els mitjans" per "buscar fins trobar" el cadàver de la menor assassinada Marta del Castillo, perquè entén "perfectament" que fins que el cos no es troba "el duel no acaba, i el patiment de la família tampoc". Rubalcaba ha assegurat que després de les últimes informacions aparegudes en els mitjans, que ha qualificat de "tremendes i molt doloroses", es va sentir amb l'"obligació" de reunir-se amb el pare de Marta, Antonio del Castillo, que es trobava a la subdelegació del govern a Sevilla.

Actualitzat
Segons ha explicat Rubalcaba, a la reunió van "intercanviar opinions" sobre la investigació, de la qual no ha volgut facilitar cap dada perquè "encara no s'ha tancat". El ministre de l'Interior ha dit que va garantir al pare de Marta que la policia disposarà "de tots els mitjans necessaris per trobar el cadàver de la seva filla". El ministre ha insistit que "el mateix esforç que es va fer al riu es farà ara a l'abocador". Finalment, ha dit que ha traslladat a la família "tot el suport i la solidaritat" del govern i del conjunt de la ciutadania en aquests "dies durs" que estan passant.


El jutge formalitza l'ordre de recerca del cos a l'abocador d'Alcalá de Guadaíra

El jutge que investiga la desaparició i mort de Marta del Castillo Casanueva, Francisco de Asís Molina, ha formalitzat l'ordre de recerca del cos a l'abocador de la localitat sevillana d'Alcalá de Guadaíra, on hi podria haver el cadàver segons l'última versió de Miguel C. D., en què assegura que va abusar de la víctima sota l'amenaça d'una navalla, abans que la jove morís estrangulada per un cable, segons van confirmar fonts de la investigació.

D'aquesta manera, el govern ja té llum verda per començar les contractacions que siguin necessàries per als treballs que cal dur a terme sobre el terreny per localitzar el cos de la menor.
Anar al contingut