Rosalía embruixa el Sant Jordi i s'emociona en el primer dels dos concerts a Barcelona

La cantant fa vibrar un Sant Jordi ple en una nit d'emocions a flor de pell i de frases "made in Rosalía": "El flamenc m'agrada més que la pizza"

RedaccióActualitzat

"Rosalía, Rosalía, Rosalía!" Així rugia el Sant Jordi a les nou del vespre, l'hora en què havia de començar el primer concert al Palau Sant Jordi de l'artista de Sant Esteve Sesrovires. La cantant no s'ha fet esperar gaire davant d'un públic tan entregat i l'ha començat a fer gaudir des del primer minut.

El concert més esperat ha començat amb "Pienso en tu mirá", una de les cançons d'"El mal querer" que la van llançar a la fama.

Segon tema: "A Palé". I, tot seguit, la salutació de la nit: "Bona nit, Barcelona." Rosalía, en català i visiblement emocionada, ha donat les gràcies al públic.

"Molt feliç de ser aquí, a la meva ciutat. Està tan ple... Quin honor! Gràcies als que sou aquí per compartir això amb nosaltres."

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca (@blancadellobet) on

 

El públic ha corejat en diverses ocasions el seu nom. I potser només li ha fet un retret: el concert ha durat poc més d'una hora i quart. Això sí, ha estat intens: 23 cançons seguides i amb les emocions a flor de pell. No ha parat ni per fer un canvi de vestuari.

La cantant ha interpretat una gran part de l'aclamat disc "El mal querer" i no s'ha deixat cap dels seus nous singles.

 

 

Un dels grans moments de la nit ha estat l'agraïment al seu mestre de flamenc, Chiqui, que estava entre el públic. En castellà, li ha donat les gràcies per tot el que li ha ensenyat i ha fet una declaració "made in Rosalía".

"El flamenc és la meva gran passió. M'agrada més que la pizza."

Rosalía també ha versionat el tema de Las Grecas "Te estoy amando locamente". De fet, la primera mitja hora del concert ha estat marcada pel flamenc.

Després ha donat pas al ritme del reggaeton, en un altre gran moment de la nit: "Milionària", la seva cançó en català, que també ha fet la volta al món. I el públic, dret per cantar i ballar.

 

Rosalía ha demostrat aquest 2019, el seu any, que és una artista global. S'atreveix fins i tot a cantar amb ulleres de sol a l'escenari perquè Barcelona "està brillant" i perquè tocava cantar "Brillo". Una fórmula que ha repetit a "Con altura": "Tens molta altura, Barcelona!"

Rosalía s'ha tornat a emocionar en la recta final del concert davant del públic, que ha exhaurit les entrades dels dos concerts previstos aquest cap de setmana.

"Aquest ha sigut el millor any de la meva vida, i és gràcies a vosaltres."

Ha arribat el torn de "Malamente", i la veu de la cantant de Sant Esteve Sesrovires gairebé no se sentia entre el públic, que se sap al peu de la lletra els seus temes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea P. (@tercioopelo) on

 

"Malamente", la cançó que la va donar a conèixer al gran públic i per la qual ha estat reconeguda amb diversos premis, ha estat l'última a ressonar al Palau aquest dissabte a la nit.


Nit de pancartes

Entre el públic s'ha pogut veure una pancarta amb el lema "Fuck Vox", un dels tuits de Rosalía més contundents, en referència a la formació d'extrema dreta. Les pancartes han estat un dels temes de la nit. Rosalía fins i tot n'ha llegit una d'especial per a ella: "Estima'm com la Rosalía estima el BaixLlo".

 

 

 

L'artista, que ha repartit samarretes del seu nou marxandatge, ha actuat en un escenari que incloïa una plataforma, custodiada per dues pantalles on se l'ha vist en directe i on també s'han projectat altres vídeos.

Aquest és el primer concert a Barcelona en un recinte tan gran com el Sant Jordi i sense estar englobat en un festival. Rosalía ja va actuar al Primavera Sound i va debutar al Sónar el 2018.

Les 15.000 entrades per a aquest concert es van exhaurir en temps rècord. Tenien uns preus d'entre 28 i 65 euros, sense comptar-hi les despeses de gestió. Aquest diumenge, Rosalía repeteix concert, també amb totes les entrades venudes.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut