Ciclisme

Robert Hunter es converteix en el primer africà que guanya una etapa del Tour

Robert Hunter s'ha convertit en el primer africà que guanya una etapa del Tour de França, en aquest cas l'onzena, amb final a Montpeller després de 182 quilòmetres. El ciclista de l'equip Barloworld s'ha imposat en l'esprint al suís Fabian Cancellara. A la general no hi ha canvis i Rasmussen segueix de líder amb el mallot groc. Segon és Valverde, però un dels favorits a la victòria final, el francès Christophe Moreau, ha perdut més de tres minuts en l'etapa d'aquest dijous.

Actualitzat

Jornada històrica al Tour de França. Per primera vegada, un ciclista africà ha guanyat una etapa de la ronda gala. Aquest honor l'ha tingut el sud-africà Robert Hunter. El corredor de l'equip Barloworld s'ha imposat a l'esprint en l'onzena etapa amb final a Montpeller. Hunter, de 30 anys i professional des del 1998, ha creuat el primer la meta per davant del suís Cancellara i del brasiler Fischer.

Un dia més, la classificació general l'encapçala el danès Rasmussen, seguit d'Alejandro Valverde, a 2 minuts i 35 segons. Aquest dijous, Vinoukurov no ha tingut problemes, tot el contrari que un altre dels favorits, Christophe Moreau: el francès ha perdut més de tres minuts i s'enfonsa al dotzè lloc de la general.

Igor Antón es retira

Igor Antón, de l'equip Euskaltel Euskadi, s'ha retirat del Tour de França durant l'onzena etapa, al quilòmetre 120. Així, el ciclista basc, de 24 anys, ha posat punt final a la seva primera participació en la ronda francesa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut