La quantitat d'oli sostret i malbaratat està al voltant dels 6.000 litres

Roben milers de litres d'oli amb un valor pròxim als 50.000 euros a Màlaga

Els lladres van desactivar les càmeres de seguretat i les alarmes i es van endur nou palets de garrafes d'oli

Redacció/AgènciesActualitzat

Milers de litres d'oli d'oliva verge extra amb un valor de mercat pròxim als 50.000 euros, a l'espera d'una quantificació definitiva. Aquest és el botí que es van endur uns lladres a la localitat de Teba, a Màlaga i que van sostreure del trull Terraverne.

El robatori va succeir la matinada del 16 d'agost després que desactivessin les càmeres de seguretat i les alarmes i s'emportessin nou palets de garrafes d'oli de diverses referències. De fet, alguns dels litres d'oli ja estaven envasats i d'altres els van envasar els mateixos lladres.

En la seva fugida van deixar les aixetes obertes, un fet que va provocar que s'aboquessin més litres a terra. Entre la quantitat sostreta i la malbaratada, el volum d'oli perdut va ser del voltant de 6.000 litres.

A més, els lladres van causar destrosses a l'envasadora i es va endur material i mobiliari com ordinadors, taules, cadires o ventiladors. L'assalt el va descobrir un treballador de l'empresa quan es va trobar les portes d'entrada forçades el matí següent. 

Oli d'alta qualitat

L'empresa malaguenya produeix i comercialitza olis d'oliva verga extra extret de tres varietats: arbequina, picual i hojiblanca. I amb només dos anys de vida acumula una trentena de premis com una medalla d'or a Nova York o reconeixements a Dubai, París, Atenes o el Saló del Gourmet a Madrid.

El gerent de l'empresa, Andrés García, ha lamentat no només el dany econòmic, sinó també el comercial, perquè no pot servir els seus clients després d'haver perdut un volum elevat de mercaderia.

ARXIVAT A:
Alimentació
Anar al contingut