Reobre el canal de Baltimore un mes després de l'accident d'un vaixell contra el pont

L'alcaldia de la ciutat nord-americana ha denunciat l'empresa propietària de l'embarcació per contractar "tripulació incompetent"

Redacció/AgènciaActualitzat

El canal marítim de Baltimore, ciutat portuària de l'estat de Maryland, als Estats Units, ha reobert després d'un mes tancat per culpa de l'accident en què un vaixell va xocar contra un dels seus ponts principals.

La primera embarcació ha navegat aquest dijous a través del pont Francis Scott Key, on encara s'hi podien veure les restes del vaixell de càrrega, de nom Dali, que hi va quedar encallat. Per poder reactivar el pas, la ciutat ha habilitat un canal temporal més profund.

En l'accident, que va causar l'ensorrament del Francis Scott Key, hi van morir sis treballadors de la construcció. Tot i que s'han recuperat quatre cadàvers al mar, dos cossos continuen desapareguts. L'alcaldia de Baltimore ha demandat la companyia propietària i la que administra el vaixell, totes dues de Singapur, per haver-hi col·locat "tripulació incompetent", segons ha avançat la CNN.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut