L'escò que ocupa Mariano Rajoy està buit
L'escò que ocupa Mariano Rajoy està buit

Rajoy no assisteix al debat de la moció de censura al Congrés

Actualitzat

La Moncloa ha confirmat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no assistirà aquest dijous a la tarda al debat de la moció de censura al Congrés dels Diputats. Fonts del govern espanyol assenyalen que Rajoy no té l'obligació de ser-hi.

Aquesta absència ha disparat els rumors. Alguns mitjans especulen que hauria anat a la Zarzuela a parlar amb el Rei.

Aquest anunci s'ha fet poc abans de saber-se de fonts del PP que el PNV ha comunicat als populars que votarà a favor de la moció de censura dels socialistes, cosa que siginifica que la moció pot prosperar i fer fora Rajoy com a president del govern.

A la sessió de la tarda d'aquest dijous al Congrés dels Diputats, tampoc no hi assisteix el líder de Ciutadans, Albert Rivera.

El diputat de Podem Alberto Garzón ha fet un tuit referint-se a les absències de Rajoy i Rivera apuntant que poden estar decidint alguna cosa junts:

 

 

Mariano Rajoy ha intervingut al matí i ha criticat la moció per la pressa amb què s'ha presentat. Considera que els arguments són "una interpretació manipulada i interessada" de la sentència del cas Gürtel. També ha aprofitat per retreure els casos judicials pendents dels socialistes.

Rajoy ha acusat Pedro Sánchez de voler arribar a qualsevol preu a la presidència del govern, sense importar-li les conseqüències per al país o els suports que necessiti per tirar-la endavant i per governar.

ARXIVAT A:
Moció de censuraMariano RajoyPP
Anar al contingut