En les darreres hores, Salvament Marítim ha rescatat cinc embarcacions a les costes d'Andalusia
En les darreres hores, Salvament Marítim ha rescatat cinc embarcacions a les costes d'Andalusia

Quatre persones moren a la costa d'Andalusia en intentar arribar amb pastera

Prop d'un centenar de migrants han estat rescatats aquest dijous quan viatjaven en cinc embarcacions cap a les costes andaluses

Salvament Marítim ha rescatat una pastera amb 39 persones a bord, a 30 milles al sud de Motril, Granada, després de perdre-li la pista aquest dimecres per un fort temporal.

Segons han explicat els supervivents, amb símptomes d'hipotèrmia, quatre persones van ser llançades a la mar després de morir durant el trajecte.

Entre els rescatats hi havia dues dones i un nadó. Un equip d'emergències de Creu Roja s'ha traslladat per dispensar atenció mèdica mentre eren evacuats al port de Motril. A la seva arribada, han hagut de ser tractats per hipotèrmia i símptomes de deshidratació.

La majoria han hagut de rebre atenció mèdica per símptomes d'hipotèrmia i deshidratació
La majoria han hagut de rebre atenció mèdica per símptomes d'hipotèrmia i deshidratació (EFE / Alba Feixas)

En les últimes hores s'ha intensificat l'arribada d'embarcacions a Andalusia; poc abans de les quatre de la tarda d'aquest dimecres, a l'estret de Gibraltar, 33 migrants que anaven a bord d'una pastera han estat rescatats i traslladats al port d'Algesires, a Cadis.

A més, dues embarcacions han estat localitzades al mar d'Alboran, a 40 milles al sud de Carboneras. Les 22 persones que hi navegaven han estat traslladades a Almeria.

Al llarg d'aquest dimecres, 77 migrants van ser evacuats de l'embarcació al port d'Almeria després d'un rescat al litoral. A la matinada de dijous, cinc persones que navegaven prop de les costes de Granada també van ser traslladades al port de Motril.

ARXIVAT A:
Migracions
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut