Ada Colau amb la rosa que li ha regalat Carles Puigdemont
Ada Colau amb la rosa que li ha regalat Carles Puigdemont
Barcelona

Puigdemont i Colau celebren plegats la seva primera diada de Sant Jordi com a president i alcaldessa

RedaccióActualitzat

La tradició de Sant Jordi diu que s'ha de regalar una rosa o un llibre a la persona estimada. La realitat, però, no és tan estricta, i sovint es regalen roses i llibres a familiars, coneguts i companys de feina.

Els polítics no són una excepció. També regalen roses i llibres a qui tenen més afinitat o fins i tot als adversaris polítics. De vegades, fins i tot aprofiten per enviar-se missatges més o menys clars.

És el cas de Carles Puigdemont i Ada Colau. Tots dos celebren el seu primer Sant Jordi, com a president i com a alcaldessa. Han coincidit en els actes institucionals i s'han regalat un llibre i una rosa.


Puigdemont ha regalat la rosa a Colau, que ha respost amb el conte d'una nena de 15 anys amb dedicatòria inclosa per "defensar els drets més bàsics".


Un altre representant polític que també ha regalat llibres, encara que sigui en format virtual, als seus companys ha estat el socialista Jaume Collboni, que ha enviat un tuit a cadascun dels líders dels partits amb representació a l'Ajuntament regalant-los un llibre. Alguns exemples:



Anar al contingut