Puigdemont avisa Sánchez que "s'acaba el temps" per a una proposta política

L'expresident ha obert la porta a recuperar la via unilateral

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont ha tornat a defensar la necessitat d'un referèndum i ha denunciat la immobilitat del govern espanyol des de Londres, on s'ha reunit amb el diputat Andrew Rosindell, al Parlament de Westminster.

Durant la conferència, Puigdemont ha carregat contra Sánchez per la seva intervenció al Congrés dels Diputats de dimarts, en què, segons ell, "no va posar sobre la taula ni una sola bona idea". 

I ha alertat al president espanyol que "se li acaba el temps" per proposar una solució política per a Catalunya.

Davant la falta de propostes, l'expresident ha obert la porta a recuperar la via unilateral, a la qual assegura que l'independentisme no renunciarà mai.

En relació amb el Consell de Ministres del 21D, ha fet una crida a la calma i ha demanat que s'eviti caure en la provocació. En aquest sentit, l'expresident argumenta que el moviment independentista ha estat sempre pacífic i ho continuarà sent, i sempre anirà amb la cara destapada. 

"Els únics encaputxats van ser els que ens van pegar l'1-O, i per tant ja es pot imaginar el que ens agraden els encaputxats. Vam aconseguir derrotar l'Estat espanyol amb la cara descoberta i és així com guanyarem la independència 



Quan només falten uns dies per l'inici del judici contra els presos independentistes, Puigdemont ha assegurat que la prioritat ha de ser la unitat de l'independentisme, i ha destacat que aquest serà "un judici contra la democràcia europea", i no només contra les persones que s'asseuran al banc dels acusats.

Davant de Laura Mas Vidal, la dona de Joaquim Forn, Puigdemont ha afirmat que les úniques famílies dividides per Nadal seran les dels presos.

ARXIVAT A:
Carles Puigdemont
Anar al contingut