Barcelona

Problemes a la línia 2 del metro per segon dia consecutiu

La línia 2 del metro de Barcelona ha patit la mateixa avaria dos dies seguits. La incidència ha afectat el sistema informàtic de senyalització i canvi de vies a l'estació de Passeig de Gràcia i ha impedit a la línia lila fer el servei complet. Els vagons no han pogut circular entre Sagrada Família i Universitat. L'avaria s'ha detectat abans de l'obertura del servei i ha obligat a posar en marxa un servei alternatiu d'autobusos. Tres hores i mitja després s'ha restablert la normalitat. L'avaria també es va detectar dijous i va obligar a suspendre aquest tram durant una hora.

Actualitzat
Una avaria en el sistema informàtic a l'estació de Passeig de Gràcia, de la línia 2, la lila, del metro de Barcelona, ha obligat a tancar el servei entre les estacions d'Universitat i Sagrada Família durant tres hores i mitja. La incidència s'ha detectat en obrir el servei a les cinc del matí. Es tracta de la mateixa avaria que dijous ja va afectar el servei durant una hora.

Transports Metropolitans de Barcelona ha posat a disposició dels usuaris un servei d'autobusos llançadora entre les dues estacions.

Treballadors en vaga

Es dóna la casualitat que els treballadors tècnics del metro de Barcelona estan en vaga des de dimarts passat fins divendres, i han convocat aturades també del 31 de març al 4 d'abril amb dues hores en cada torn de treball, a partir de les sis del matí. Tot i això hi ha uns serveis mínims que han de mantenir les senyalitzacions i la comunicació del metro mentre duren les aturades.

Aquest col·lectiu, format per uns setanta treballadors, reclama una requalificació de categoria des de fa anys.
Anar al contingut