Es confirma que el cos trobat al Prat de Llobregat és el de Janet Jumillas
Detenció, dimarts, del principal sospitós del cas (ACN)

Presó provisional per al principal sospitós de la desaparició de Janet Jumillas

El jutge de Cornellà li imputa un delicte d'homicidi i ocultació de cadàver, mentre que el segon detingut queda lliure amb mesures cautelars

RedaccióActualitzat

El principal sospitós de la desaparició de Janet Jumillas ha ingressat a la presó, per ordre del titular del jutjat número 4 de Cornellà de Llobregat. Se li imputa un delicte d'homicidi i ocultació de cadàver. El detingut, de 32 anys, s'ha acollit al seu dret a no declarar davant del jutge.

El segon detingut, de 23 anys, ha comparegut aquest dijous durant una hora davant el jutge i ha quedat, per ara, en llibertat provisional amb mesures cautelars per un possible delicte d'encobriment. La Fiscalia demana el seu empresonament.

 

Trasllat del detingut a la presó. ACN

 

Fonts pròximes a la investigació van informar dimecres que la policia va trobar restes biològiques de Janet Jumillas al domicili del principal acusat, a Cornellà de Llobregat, que confirmarien la mort violenta de la dona. Per ara no se n'ha trobat el cos.

El cas es troba sota secret de sumari i per això no se sap quines proves s'han trobat al domicili de l'acusat. L'advocat del principal sospitós del cas, Lluís Costa, ha criticat que no té informació sobre els indicis que la policia va localitzar a l'habitatge del seu defensat, a Cornellà:

"Hi ha secret de sumari. Ha sigut un dels motius de la protesta a l'hora de no acceptar la presó provisional."

 

Detenció, dimarts, del principal sospitós del cas. ACN

 

Dos mesos sense rastre

Janet Jumillas, de 39 anys i veïna de Viladecans, va desaparèixer el 13 de març quan anava a fer uns tràmits a Cornellà. Va aparcar el cotxe a menys d'un quilòmetre del domicili del principal sospitós, on dimecres la policia judicial va trobar restes biològiques seves que confirmarien la hipòtesi d'una mort violenta. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts dos homes, coneguts de Janet Jumillas.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut