L'acusat feia de monitor d'equitació a escoles i particulars a l'hípica l'Espiga, a Arenys de Munt (CCMA)
L'acusat feia de monitor d'equitació a escoles i particulars a l'hípica l'Espiga, a Arenys de Munt (CCMA)

A presó provisional l'amo d'una hípica per agressions sexuals a 7 menors a Arenys de Munt

L'Ajuntament d'Arenys de Munt es personarà com a acusació popular contra el responsable de l'hípica l'Espiga

Clàudia Ramos Co/Abundi BorderaActualitzat

El jutjat de guàrdia d'Arenys de Mar ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a un home de 38 anys investigat per agredir sexualment almenys set menors d'edat.

L'Ajuntament d'Arenys de Munt es personarà com a acusació popular en aquest cas. Segons ha pogut saber TV3, hi podria haver més casos pendents de denúncia. 

La policia el va detenir dimarts després que dilluns una de les víctimes el denunciés als Mossos d'Esquadra. L'endemà, sis noies més també van presentar denúncia, i aquest divendres han declarat totes set.

Els fets van començar el 2016 a l'Espiga, una hípica d'Arenys de Munt, quan l'acusat va posar en marxa el negoci. L'home feia de monitor d'equitació a escoles i particulars i era l'encarregat de gestionar l'espai.

Segons ha pogut saber TV3, les agressions haurien passat quan les menors tenien entre 13 i 16 anys. El detingut generava un entorn de confiança amb les famílies i les víctimes per després poder-les agredir sexualment.

A banda de les agressions sexuals, les víctimes també han denunciat que l'home les maltractava psicològicament, amb crits i insults, i també les agredia físicament. Asseguren que no són les úniques i que hi hauria més víctimes que encara no han fet el pas de denunciar.

Abans d'obrir l'hípica a Arenys de Munt, l'home detingut havia col·laborat en, almenys, una altra hípica del Maresme. Allà, asseguren que no els va agradar el comportament que tenia, sobretot amb les nenes. El descriuen com una persona molt agressiva i conflictiva.  
 

Instal·lacions de l'hípica l'Espiga d'Arenys de Munt (CCMA)
Instal·lacions de l'hípica l'Espiga d'Arenys de Munt (CCMA)
ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut