"Pintalapinça": La campanya d'una nena de 7 anys per la investigació del coronavirus
"Pintalapinça" ja ha rebut desenes de fotos de gent que decora agulles d'estendre

Pintalapinça: La campanya d'una nena de 7 anys per la investigació del coronavirus

L'Arlet i la seva família volen que, per cada nou seguidor al compte d'Instagram Pintalapinça, empreses o mecenes particulars facin donacions d'1 euro a la campanya #JoEmCorono

RedaccióActualitzat

Pintalapinça és la iniciativa per recaptar fons que proposa l'Arlet, l'avi de la qual ha mort per coronavirus. Va ser després d'això, que la nena i la seva família van idear una manera per aconseguir diners per a la recerca mèdica de la Covid-19.

En només un dia, el compte d'Instagram Pintalapinça ha aconseguit 10.000 seguidors. El repte per als usuaris és ben senzill: compartir una fotografia d'una agulla d'estendre pintada. 

La família de l'Arlet busca ara empreses o mecenes particulars que puguin aportar 1 euro per cada seguidor. I, d'aquesta manera, fer arribar els diners recaptats a la campanya #JoEmCorono, liderada per l'equip mèdic dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) on


En poques hores, Pintalapinça ja ha rebut desenes de fotos de gent que decora agulles d'estendre. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PINTA LA PINÇA (@pintalapinca) on

 

En una setmana, la campanya #JoEmCorono va superar el milió d'euros i, aquest diumenge, gairebé ja ha recaptat 1.700.000 euros, gràcies a nombroses aportacions.

Aquests diners són per a la feina que fa un equip de metges i investigadors de l'Hospital Germans Trias i Pujol, la Fundació Llluita contra la Sida i IrsiCaixa.

Per una banda, treballen en un assaig clínic pioner per trobar fàrmacs que serveixin per tractar de manera immediata els infectats i prevenir el contagi. En un altre projecte busquen una vacuna efectiva contra el virus. 
 

La campanya #JoEmCorono la va començar l'actor Marc Clotet a través de les xarxes. A partir del seu primer Instagram, molts artistes i famosos s'hi han adherit.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #YoMeCorono (@yomecorono) on

ARXIVAT A:
Coronavirus CiènciaSalut
Anar al contingut