Sánchez i Macron, junts, aquest dilluns a París
Sánchez i Macron, junts, aquest dilluns a París

Pedro Sánchez, en quarantena fins Nadal pel positiu de Covid de Macron

El president del govern espanyol s'ha sotmès a una prova diagnòstica, que ha sortit negativa

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha suspès tota la seva activitat dels pròxims dies i estarà en quarantena fins al 24 de desembre. Sánchez va estar en contacte aquest dilluns amb el president francès, Emmanuel Macron, que ha donat positiu de Covid-19.

La Moncloa ha informat també que Sánchez s'ha sotmès a una prova PCR, que ha sortit negativa. Tanmateix, el president espanyol continuarà aïllat fins la nit de Nadal, en compliment dels protocols anti-Covid.

 

El primer acte de l'agenda de Sánchez era aquest dijous a la tarda: la inauguració d'una exposició a la Biblioteca Nacional amb el rei, justament el dia que ha sortit a la llum que el rei emèrit hauria estat ingressat per Covid als Emirats Àrabs.

També queda suspesa la visita a Catalunya que el president espanyol tenia prevista fer dilluns, per assistir a l'entrega de premis de Foment del Treball.


Macron, aïllat set dies

Sánchez va coincidir dilluns amb Macron a l'acte del 60è aniversari de l'OCDE a París i també va assistir a un dinar a l'Elisi amb el president francès.

Sobre la situació de Macron, se sap que es va sotmetre a una PCR en notar els primers símptomes. La prova ha donat positiu i el president francès estarà aïllat almenys set dies, però "seguirà treballant i assumint les seves activitats a distància", segons un comunicat de l'Elisi.

 

 

ARXIVAT A:
Covid-19Coronavirus Pedro SánchezEmmanuel MacronFrança
Anar al contingut