L'operació policial s'està fent al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregart
L'operació policial s'està fent al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregart

Sis detinguts al Prat de Llobregat en una operació contra el tràfic de marihuana

Els Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han desplegat un dispositiu contra un grup criminal dedicat al cultiu i tràfic de droga

RedaccióActualitzat

Gran operació conjunta dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional contra el tràfic de drogues al Baix Llobregat. Hi ha hagut sis detinguts. El dispositiu s'ha desplegat contra un grup criminal dedicat al cultiu i tràfic de marihuana. Feia 4 mesos que havia començat la investigació.

L'actuació policial s'ha centrat al Prat de Llobregat, concretament al barri de Sant Cosme, als carrers del Riu Cardener i del Riu Túria, i també al municipi d'Abrera

Uns 300 agents, dels quals 200 són mossos, han participat en aquest ampli dispositiu de seguretat i s'han fet diversos registres per desmantellar aquest grup.
 

 

Escorcolls a diferents habitatges per poder desarticular un grup criminal
 

Tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil i els Mossos participen en aquesta macrooperació contra el narcotràfic 


El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha dit en declaracions a "Els matins" de TV3 que demanarà al govern espanyol una modificació del Codi Penal que endureixi les penes per cultiu i tràfic de marihuana.
 

"Quan et poses al costat francès, les penes són molt més dures que quan et poses al costat català, i com que el Codi Penal no depèn del Parlament de Catalunya, sinó del Congrés dels Diputats, aquí hem de demanar que ens l'endureixin. No pot ser que a França sigui molt més penat, molt més car que a Catalunya tenir un cultiu de marihuana."


L'operació policial ha començat a primera hora del matí. Nombroses furgonetes s'han desplegat al barri quan encara era de nit. Per part dels Mossos, el dispositiu està sent coordinat per la Divisió d'Investigació Criminal.

 

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut