El totterreny va bolcar i va caure en una pista forestal
El totterreny va bolcar i va caure en una pista forestal

Nou morts a les carreteres en un pont del Pilar tràgic

L'última víctima és d'aquest diumenge, un jove que ha mort quan el seu vehicle ha xocat contra una furgoneta a Ventalló

RedaccióActualitzat

Nou víctimes mortals en cinc accidents de trànsit a les carreteres catalanes. És el balanç tràgic que ha deixat el pont del 12 d'octubre. 

El conductor d'un turisme ha mort aquest diumenge en xocar frontalment contra una furgoneta a la carretera C-31, a l'altura de Ventalló, a l'Alt Empordà. La víctima és un jove de 28 anys veí de Torroella de Montgrí.

L'avís s'ha rebut cap a un quart de vuit del matí. Per causes que s'investiguen, els dos vehicles han xocat frontalment al punt quilomètric 368. Els tres ocupants de la furgoneta han quedat ferits lleus, i dos han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre ha obligat a tallar la carretera durant més de dues hores.

Aquest dissabte, quatre joves van perdre la vida en l'accident d'un totterreny a Molló. Per causes que encara s'estan investigant, el totterreny, que anava de Setcases a Espinavell, va bolcar i va caure fins a una pista forestal situada desenes de metres més avall.

També dissabte, el conductor d'una motocicleta va morir en un accident a la C-37, a Santa Maria de Miralles, a l'Anoia. La motocicleta va sortir de la via per causes que encara es desconeixen. El conductor, un jove de 24 anys, va quedar ferit de gravetat i va morir hores després a l'hospital d'Igualada.

Dijous al matí, el conductor d'un turisme, de 90 anys, va morir i dues persones van quedar ferides en la col·lisió entre dos vehicles a la BV-1433, a les Franqueses del Vallès.

El primer accident del pont va passar la nit de dimecres a Amposta. Tres vehicles, una furgoneta i dos turismes van xocar al quilòmetre 5 de la C-12. El conductor i la passatgera del davant de la furgoneta, de 72 anys, van morir. Tres persones més van resultar ferides de poca gravetat.

Des de començament d'any, ja han mort 128 persones a les carreteres. Són cinc més que en el mateix període de l'any passat.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut