Neymar s'exercita sobre la gespa de l'Arena Corinthians. (Foto: Reuters)
Mundial

Neymar: "No vull ser el millor jugador ni el màxim golejador del Mundial, només vull el títol"

El davanter de la selecció brasilera Neymar ha afirmat, a un dia del seu debut en un Mundial, que està neguitós però que podrà "dormir bé", i ha afirmat que abans de ser el millor jugador o el golejador del torneig, vol ser campió.

Actualitzat

El davanter de la selecció brasilera Neymar ha afirmat, a un dia del seu debut en un Mundial, que està neguitós però que podrà "dormir bé", i ha afirmat que abans de ser el millor jugador o el golejador del torneig, vol ser campió. "Ha arribat l'hora. La felicitat que tinc és molt gran. A molts els agradaria ser aquí i jo estic acaronant el meu somni", ha explicat el futbolista del Barça en la roda de premsa prèvia al partit inaugural entre el Brasil i Croàcia.

"No vull ser el millor jugador del Mundial, tampoc vull ser el màxim golejador, només vull el títol", ha declarat Neymar. Sobre l'afició, el 10 de la "canarinha" ha manifestat que "serà el nostre dotzè jugador. Estem jugant a casa i si ells ens donen suport serem difícils de vèncer".

Les seleccions del Brasil i Croàcia s'enfrontaran aquest dijous a l'estadi Arena Corinthians, de Sao Paulo, en el partit inaugural del torneig que reuneix 32 equips i es disputarà en dotze ciutats brasileres fins al 13 de juliol.

Anar al contingut