Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Una imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra (@mossos)

Moren un motorista de 22 anys a Cervelló i una conductora d'uns 70 a Tarragona

El primer va topar amb un camió i la segona va rebre l'impacte frontal d'un turisme que va envair el carril contrari

Redacció/ACNActualitzat

Un noi de 22 anys i una dona d'uns 70 han mort en les últimes hores en accidents de trànsit a Catalunya.

A Cervelló, un motorista veí del municipi ha mort aquest dimecres a la tarda en topar amb un camió, segons el Servei Català de Trànsit.

Els fets han tingut lloc cap a un quart de cinc, al quilòmetre 4 de la B-24, en sentit Tarragona. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Amb aquesta víctima, són 66 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 24 de les quals són motoristes, informa l'SCT.

Arran de la incidència, s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.


L'altre implicat en l'accident de Tarragona, amb el carnet caducat

A Tarragona, una dona va morir en un xoc entre dos turismes al centre de la ciutat.

La víctima va impactar frontalment contra un altre vehicle que havia envaït el carril contrari, a la cruïlla entre els carrers Apodaca i Orosi. L'accident va tenir lloc pels volts de les dues del migdia, segons confirmen fonts municipals.

Es dona la circumstància, a més, que aquest altre cotxe el conduïa una persona gran amb el carnet de conduir caducat. La dona va ser traslladada a Hospital de Santa Tecla, on va morir.

Segons les mateixes fonts, com a resultat del xoc, el vehicle que havia envaït el carril contrari "per causes encara per determinar" va acabar encastat a la façana d'un edifici del carrer Apodaca i va causar danys de consideració al vehicle de la víctima, i també a un altre cotxe aparcat i a diversos contenidors.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues ambulàncies i dues dotacions de la Guàrdia Urbana. El conductor, un home d'uns 80 anys que va resultar ferit lleu, va negar-se a fer la prova d'alcoholèmia in situ. Un cop traslladat a l'Hospital Joan XXIII, se li va fer una anàlisi de sang, que va donar negatiu.    

 


       


       

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut