El centre natural 'Gumbo Limbo' ha denunciat en xarxes socials la mort d'aquesta petita tortuga (Gumbo Limbo Nature Center)

Mor una tortuga babaua petita amb 104 trossos de plàstic a l'intestí

Un centre de protecció animal de Florida denuncia a les xarxes socials la mort d'aquesta petita tortuga, que cabia al palmell d'una mà

RedaccióActualitzat

L'associació de protecció dels animals Gumbo Limbo de Florida ha compartit a través de les xarxes socials la troballa d'una tortuga babaua amb 104 peces de plàstic als budells.

La tortuga, que cabia dins del palmell d'una mà, encara era viva quan la van trobar a prop de la costa de Boca Raton, i va acabar morint a causa de la gran quantitat de plàstic ingerida.

Els científics fa temps que adverteixen que quan el plàstic s'aboca a l'oceà es descompon en centenars de microplàstics que són devorats per les criatures marines. Durant la temporada de nidificació, que s'estén des de l'agost fins al novembre, les tortugues marines joves van a terra a excavar els nius i hi ponen els ous. Aquesta acció fa vulnerables les tortugues als perills addicionals de la contaminació.

"Les petites tortugues que fan niu a les platges necessiten la nostra ajuda. El 100% de les que vam trobar i no van sobreviure, tenien plàstic a l'aparell digestiu. Aquesta minúscula tortuga babaua s'havia empassat 104 peces de plàstic. Tots ens hem d'implicar per aconseguir que els oceans estiguin nets de plàstic."

 

 

 

ARXIVAT A:
Crisi climàticaContaminació
Anar al contingut