Una imatge d'arxiu d'una persona fent parapent
Una imatge d'arxiu d'una persona fent parapent (Pixabay)

Mor un home en caure mentre feia parapent a causa del fort vent a Carcaixent

Pocs minuts abans s'ha produït una altra caiguda en què el parapentista ha quedat ferit

Un home que practicava parament ha mort i un altre ha resultat ferit en dos accidents a les localitats veïnes de Carcaixent i Alzira, a la Ribera Alta.

Els bombers han rebut un primer avís a dos quarts de 9 del matí, informant de la caiguda d'una persona que feia parapent prop de la carretera que uneix Alzira amb l'Alcúdia. Fins al lloc s'han desplaçat bombers i especialistes en rescats en altura per poder atendre el ferit mentre arribava l'assistència sanitària.

Un quart d'hora després s'ha rebut un segon avís alertant de la caiguda d'un altre parapentista a Carcaixent, molt a prop del lloc del primer accident. Els mateixos equips que han intervingut en el primer accident han anat a atendre aquesta segona caiguda, però en aquest cas no han pogut fer res per salvar la vida de l'accidentat.

Durant aquesta matinada i primeres hores del matí, el Consoci Provincial de Bombers de València han hagut d'intervenir en tretze incidències provocades pel fort vent que bufa a la zona.

La delegada del govern al País Valencià, Pilar Bernabé ha recordat que en aquesta zona està activada l'alerta vermella per calor extrema, i que es poden produir tempestes i fortes ràfegues de vent com les d'aquesta matinada, que han causat un mort i 40 ferits al Medusa Festival, a Cullera, quan han caigut diverses estructures i part de l'escenari a causa de la formació d'esclafits càlids.

Anar al contingut