El punt quilomètric on hi ha hagut l'accident a Pratdip (Google Maps)
El punt quilomètric on hi ha hagut l'accident a Pratdip (Google Maps)

Mor un ciclista en un xoc frontal amb un cotxe a Pratdip

Tres ciclistes més estan ferits per dos accidents de trànsit a Montblanc i Freginals

RedaccióActualitzat

Un ciclista ha mort aquest dissabte en un accident a la T-310 a Pratdip, al Baix Camp. Segons informa el Servei Català de Trànsit, un cotxe ha xocat frontalment contra la bicicleta.

L'accident ha passat a tocar del municipi de Pratdip, al punt quilomètric 27 de la T-310, una carretera amb un carril per sentit, a tres quarts d'onze del matí.

La víctima és un home de 53 anys veí de la Pobla de Montornès, al Tarragonès.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident.

La topada ha obligat a tallar la via en els dos sentits i s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons informa Trànsit, amb aquesta víctima són 69 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.


Tres ciclistes més ferits

Aquest mateix dissabte al matí, a la N-240 a Montblanc, un turisme ha atropellat un ciclista que està greu. Està ingressat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Un altre turisme ha topat amb dos ciclistes a la T-331 a Freginals. Un d'ells l'han traslladat en ambulància en estat menys greu a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els dos accidents han passat ben aviat al matí i amb pocs minuts de diferència. A Montblanc a les 8.48 h i a Freginals a les 8.38.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut