El debut de William Hurt al cinema va ser l'any 1980, en què interpretava a un científic al thriller de ciència-ficció "Altered States" (Reuters)

Mor l'actor William Hurt, figura destacada del cinema dels anys 80

Guanyador d'un Oscar per "El beso de la mujer araña", Hurt va protagonitzar films com "Foc en el cos" o "Fills d'un déu menor"

RedaccióActualitzat

Ha mort l'actor William Hurt als 71 anys. Guanyador d'un Oscar per "El beso de la mujer araña" (1981), Hurt va protagonitzar films com "Foc en el cos" (1981) o "Fills d'un déu menor" (1986).

En un comunicat publicat al mitjà nord-americà Deadline, la família ha fet pública la mort de l'actor:

"Amb molta tristesa la família Hurt plora la mort de William Hurt, pare estimat i actor guanyador de l'Oscar, el 13 de març del 2022, una setmana abans del seu 72è aniversari. Va morir en pau, en família, per causes naturals. La família demana privadesa en aquest moment."

 

El debut de William Hurt al cinema va ser l'any 1980, en què interpretava un científic al thriller de ciència-ficció "Altered States", pel qual va rebre una nominació al Globus d'Or com a Nova Estrella de l'Any.

Hurt també va aparèixer en produccions off Broadway i va rebre la seva primera nominació al Premi Tony el 1985 per la producció de Broadway de "Hurlyburly".

El maig de 2018 es va anunciar que Hurt tenia un càncer de pròstata terminal que s'havia estès als ossos.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut