Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys

Fredriksson va morir la matinada del 9 de desembre després de 17 anys de lluita contra el càncer
Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys

Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys

Fredriksson va morir la matinada del 9 de desembre després de 17 anys de lluita contra el càncer
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música
Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys.
Marie Fredriksson i Per Gessle, en el concert a Madrid. (EFE)

Marie Fredriksson, cantant de Roxette, ha mort als 61 anys. Segons la seva pàgina de Facebook i en un comunicat de premsa expliquen que va morir la matinada del 9 de desembre després de 17 anys de lluita contra el càncer. El grup de pop suec va deixar de fer concerts a l'abril del 2016 pel tumor cerebral que tenia la cantant des del 2002.

 

Marie Fredriksson va néixer el 30 de maig de 1958 al sud de Suècia, i va començar la seva carrera musical a Halmstad, on es va fer amiga del futur company de Roxette, Per Gessle.

Després d'un èxit de debut en solitari el 1984, Marie Fredriksson es va convertir en una de les artistes més estimades i amb èxit de Suècia. El 1986 es va unir amb Per a Roxette amb l'ambició d'arribar fora de Suècia, i junts van iniciar un viatge històric que en els propers anys els convertiria en un dels grups pop més grans del món.

Per Gessle s'ha acomiadat lloant el seu talent i agraint els 40 anys d'amistat i música compartits:

"El temps passa tan de pressa. No fa gaire, passàvem dies i nits al meu minúscul apartament a Halmstad, escoltant la música que ens agradava, compartint somnis impossibles. I quin somni vam acabar compartint! Em sento honrat d'haver conegut el teu talent i generositat. Tot el meu amor va per tu i la teva família. Ara res serà igual."

 

 

Roxette ha venut 80 milions de còpies al món.

El grup es va formar l'any 1886, i l'any 1989, el seu tema "The Look", els va situar a les principals llistes musicals dels Estats Units.

 

Destaca també "It must have been love", del famós film "Pretty woman".

 

 

El seu darrer concert a Barcelona va ser el maig del 2015 al Sant Jordi Club, on Marie Frederiksson s'havia d'asseure a una cadira durant la major part del concert, per les seqüeles del tumor cerebral.

ARXIVAT A:
Música

VÍDEOS RELACIONATS

ÀUDIOS RELACIONATS