Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys.
Marie Fredriksson i Per Gessle, en el concert a Madrid. (EFE)

Mor la cantant de Roxette, Marie Fredriksson, als 61 anys

Fredriksson va morir la matinada del 9 de desembre després de 17 anys de lluita contra el càncer

RedaccióActualitzat

Marie Fredriksson, cantant de Roxette, ha mort als 61 anys. Segons la seva pàgina de Facebook i en un comunicat de premsa expliquen que va morir la matinada del 9 de desembre després de 17 anys de lluita contra el càncer. El grup de pop suec va deixar de fer concerts a l'abril del 2016 pel tumor cerebral que tenia la cantant des del 2002.

 

Marie Fredriksson va néixer el 30 de maig de 1958 al sud de Suècia, i va començar la seva carrera musical a Halmstad, on es va fer amiga del futur company de Roxette, Per Gessle.

Després d'un èxit de debut en solitari el 1984, Marie Fredriksson es va convertir en una de les artistes més estimades i amb èxit de Suècia. El 1986 es va unir amb Per a Roxette amb l'ambició d'arribar fora de Suècia, i junts van iniciar un viatge històric que en els propers anys els convertiria en un dels grups pop més grans del món.

Per Gessle s'ha acomiadat lloant el seu talent i agraint els 40 anys d'amistat i música compartits:

"El temps passa tan de pressa. No fa gaire, passàvem dies i nits al meu minúscul apartament a Halmstad, escoltant la música que ens agradava, compartint somnis impossibles. I quin somni vam acabar compartint! Em sento honrat d'haver conegut el teu talent i generositat. Tot el meu amor va per tu i la teva família. Ara res serà igual."

 

 

Roxette ha venut 80 milions de còpies al món.

El grup es va formar l'any 1886, i l'any 1989, el seu tema "The Look", els va situar a les principals llistes musicals dels Estats Units.

 

Destaca també "It must have been love", del famós film "Pretty woman".

 

 

El seu darrer concert a Barcelona va ser el maig del 2015 al Sant Jordi Club, on Marie Frederiksson s'havia d'asseure a una cadira durant la major part del concert, per les seqüeles del tumor cerebral.

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut