Vehicle del servei d'emergències mèdiques

Mor un home de 84 anys en intentar treure un gos d'un pou a Lloret de Mar

L'home havia desaparegut dijous passat, quan va sortir a passejar amb els seus gossos, abans de la revetlla de Sant Joan

RedaccióActualitzat

Els equips d'emergències que buscaven un veí de Lloret de Mar desaparegut dijous passat, quan passejava amb els seus gossos, n'han trobat el cadàver a dins d'un pou, a quatre metres de profunditat. També hi han trobat ofegat un dels seus gossos.

Els Mossos d'Esquadra creuen que l'animal podria haver caigut a l'aigua i que l'home, de 84 anys, hauria mort en intentar treure'l.

L'home havia sortit a passejar amb els gossos dijous passat a la tarda, abans de la revetlla de Sant Joan. En no tornar a casa, la família en va denunciar la desaparició divendres i es va muntar un dispositiu de recerca en què han participat Bombers, Mossos, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris d'un centre excursionista.

Finalment, els equips de rescat han trobat el cos de l'home i d'un dels gossos, aquest dissabte, surant en un pou, d'on els han tret membres de la unitat de subsol dels Mossos.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut