Barcelona

Millet pagava un "sou" mensual a un exalcalde i un regidor de l'Ametlla del Vallès

Fèlix Millet tenia, suposadament, a sou l'exalcalde de l'Ametlla del Vallès, l'independent Albert Palay, i el seu soci de govern, Jaume Codina, màxim dirigent de Convergència i Unió al municipi. Segons revela el diari "El País", els anys 2001 i 2002 Palay va rebre 1.500 euros mensuals i Codina, 900. Tots dos van aprovar l'any 2001 la requalificació d'uns terrenys propietat de Fèlix Millet en aquest municipi destinats a construir-hi 55 habitatges.

Actualitzat
Segons que informa "El País", de l'última documentació aportada al jutjat que investiga el desfalc milionari al Palau de la Música de Barcelona, els dos càrrecs municipals van donar suport el 2001 a la requalificació d'una finca dels Millet per poder edificar 55 habitatges a la zona dels Avellaners de Can Plandolit.

La requalificació va ser autoritzada per la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat el 2003, en l'època de l'últim govern de CiU, si bé el projecte està actualment paralitzat. També segons els documents confiscats, Millet pagava cada mes un sou de 1.500 euros mensuals a les seves dues filles i els dos gendres, a més de les retribucions que ja rebien la seva filla Clara i el seu gendre Ross pels llocs de treball que tenien a l'entitat cultural.

Anar al contingut