Jocs Olímpics

Michael Phelps, campió olímpic a Londres amb la victòria als 200 metres estils

Phelps, en una de les carreres més boniques d'aquests Jocs, ha sumat la seva vintena medalla olímpica, 16 d'or i tercera consecutiva en tres Jocs diferents en aquesta distància, cosa que ningú havia aconseguit fins ara. Després del nedador de Baltimore, han tocat la paret de la piscina londinenca el també nord-americà Ryan Lochte, i la medalla de bronze ha estat per l'hongarès Laszlo Cseh.

Actualitzat
Phelps, en una de les carreres més boniques d'aquests Jocs, ha sumat la seva vintena medalla olímpica, 16 d'or i tercera consecutiva en tres Jocs diferents en aquesta distància, cosa que ningú havia aconseguit fins ara. Després del nedador de Baltimore han tocat la paret de la piscina londinenca el també nord-americà Ryan Lochte, i la medalla de bronze ha estat per l'hongarès Laszlo Cseh.

Després de sumar el nou rècord de medalles en uns Jocs, Michael Phelps ha sumat en la prova de 200 metres estils una nova medalla d'or. D'aquesta manera, el de Baltimore es converteix en el primer nedador que encadena tres Jocs Olímpics (Atenes, Pequín i Londres) aconseguint com a mínim un or en una prova individual. En la final d'aquesta tarda, el nord-americà ha superat el seu gran rival Ryan Lochte prenent-se la revenja dels 400 metres estils.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut