Barça

Messi, Neymar, Piqué i Turan presideixen l'acte de presentació de Rakuten com a nou patrocinador del Barça al Japó

Els quatre jugadors s'han desplaçat fins al Japó per participar en la roda de premsa de presentació de l'acord entre la marca japonesa i el club blaugrana

Actualitzat

En una sala de premsa plena de gom a gom i sonant l'himne del Barça per la megafonia repetidament: Així ha començat l'acte de presentació de Rakuten com a nou patrocinador principal del FC Barcelona.

En primer lloc ha parlat Hiroshi Mikitani, el president i fundador de la marca japonesa, "volia crear valors que anessin més enllà d'una empresa. M'encanta el futbol i m'encanta el Barça. La seva filosofia és molt bonica. Això és l'inici de la millor relació entre un patrocinador i un club esportiu professional".

Posteriorment han entrat en escena els jugadors blaugranes que han viatjat fins al Japó per participar en l'acte: Arda Turan, Gerard Piqué, Neymar i Leo Messi.

El primer a parlar ha estat Gerard Piqué que, a banda de jugar al Barça, és amic personal del president de Rakuten, i ha estat clau per l'acord amb el FC Barcelona. "La relació amb Rakuten és més que un patrocini, som com família. El Barça i Rakuten tenim els mateixos valors, que van molt més enllà del treball."

En el seu torn de paraula, Leo Messi no s'ha amagat que desitja tornar a la feina i posar-se a les ordres d'Ernesto Valverde: "Quan comencem la temporada, sempre tenim els mateixos objectius: aconseguir guanyar tot el que juguem. Amb ganes de conèixer el nou entrenador i posar-nos a treballar. Comencem de zero de nou. No coneixem la seva manera de treballar, però sabem que és un bon tècnic."

Neymar, per la seva banda, ha hagut de respondre al fet de ser un davanter al costat del millor del món: "No m'importa que Messi faci més gols, el que vull és que guanyi l'equip. A més de companys, som amics. Si guanyem, estem molt feliços."

Pel que fa a Arda Turan, la premsa japonesa s'ha mostrat encuriosida per saber què sent en compartir vestidors amb les grans figures que hi ha al Barça: "Messi, Neymar i d'altres grans jugadors juguen al Barça. Per a mi, és una gran oportunitat jugar amb ells."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut