Silvio Berlusconi i el seu govern darrere a 'Silvio (y los otros)', de Paolo Sorrentino. Dimecres 2 de gener de 2019 (HORITZONTAL)
Silvio Berlusconi i el seu govern darrere a 'Silvio (y los otros)', de Paolo Sorrentino. Dimecres 2 de gener de 2019 (HORITZONTAL)

"Memorias de un hombre en pijama" arriba als cinemes nominada a millor pel·lícula d'animació als Gaudí i als Goya

La coproducció catalana "Memorias de un hombre en pijama", del director Carlos FerFer, arriba als cinemes aquest divendres amb la vista posada als Premis Gaudí i els Premis Goya, on està nominada respectivament com a millor pel·lícula d'animació

Actualitzat

"Memorias de un hombre en pijama" és una comèdia romàntica d'animació amb una visió realista de les relacions actuals. Basada en la novel·la gràfica de Paco Roca, Raúl Arévalo encarna en Paco, un solter d'uns quaranta anys que aconsegueix el que sempre havia volgut: treballar en pijama des de casa. Però apareix a la seva vida Jilguero (María Castro), de qui s'enamora i pateix les conseqüències d'estar amb un dibuixant l'objectiu principal del qual és quedar-se en pijama a casa. És una producció de catalana Dream Team Concept, juntament amb Ézaro Films, Hampa Studio i la participació de TV3, TVE, Movistar+ i À Punt. També compta amb el suport de l'ICAA, l'AGADIC, l'ICEC i l'IVAC.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Carlos FerFer
Guió: Diana López, Paco Roca i Ángel de la Cruz
Producció: Dream Team Concept, juntament amb Ézaro Films, Hampa Studio i la participació de TV3, TVE, Movistar+ i À Punt
Intèrprets - Veus: Raúl Arevalo (Paco), María Castro (Jilguero), Manuel Marquiña (Mensajero), Santi Balmes (escorpio), Julián Saldarriga (Tauro), Elena S.Sánchez (entrevistadora)
Direcció de fotografia: Marcos García Cabeza
Música: Love of Lesbian "El astronauta que vio a Elvis"

 

Anar al contingut