Meghan Markle, en una imatge de l'octubre (Reuters/Meghan Markle)
Meghan Markle, en una imatge de l'octubre (Reuters/Meghan Markle)

Meghan Markle, contra el tabú de l'avortament: "Un dolor de què poques dones parlen"

La duquessa de Sussex ha explicat que al juliol va perdre el fill que esperava en un avortament espontani

RedaccióActualitzat

Meghan Markle sorprenia tothom aquesta setmana explicant al New York Times que aquest estiu va perdre el segon fill que esperava.

Escrit per ella mateixa, en l'article titulat "Les pèrdues que compartim", relata que "era un matí de juliol que començava tan ordinàriament com qualsevol altre dia: preparo l'esmorzar. Dono menjar als gossos. Prenc les vitamines. Trobo aquell mitjó perdut. Recullo el llapis rebel que va rodolar sota la taula. Em faig una cua de cavall amb els cabells abans de treure el meu fill del bressol".

"Després de canviar-li el bolquer vaig sentir una forta enrampada. Em vaig deixar caure amb ell als meus braços, taral·lejant una cançó de bressol per mantenir-nos tranquils. L'alegre melodia contrastava amb la meva sensació que alguna cosa no estava bé", descriu la duquessa de Sussex.

"Sabia que mentre abraçava el meu primer fill, estava perdent el segon."

Presentació del primer fill dels ducs de Sussex

Explica que poc després estava a l'hospital amb el seu marit, el príncep Enric, amb el cor trencat tots dos.

"Perdre el meu fill significa carregar amb un dolor gairebé insuportable, experimentat per moltes, però del que poques en parlen."

Markle reflexiona que el seu marit i ella van descobrir que en una planta d'hospital amb cent dones, entre deu i vint havien tingut un avortament espontani.

"Malgrat tot, aquest tema continua sent tabú."

El primer fill dels ducs de Sussex, Archie, va néixer el maig del 2019. Últimament s'ha especulat molt sobre la possibilitat que la duquessa tornés a estar embarassada. Però ni el príncep ni ella van fer públic el segon embaràs. Tampoc que havien perdut la criatura. Fins ara que ho ha explicat en un mitjà de comunicació.

Al gener, Enric i Meghan van anunciar que s'independitzaven de la família reial britànica, que volien treballar i mantenir-se econòmicament.

Poc després, Markle anunciava la seva firma amb Disney. L'havien contractat per posar veu a una de les produccions de la companyia i que faria una donació a una organització en defensa dels elefants.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Monarquia
Anar al contingut